Nyheter

Nyheter

Byggeplass Fyn

 

Huset på Fynstranda tar form!

Huset på Fyn

 

Huset på Fyn vender seg mot havet og Sandøsund. Planløsningen er utformet med tanke på skjerming fra innsyn fra naboer, samtidig som det var viktig for byggherre at naboer bevarte utsikten sin. Romslige utearealer i 2. etg gir gode utsiktsforhold og bruksmuligheter på lange sommerdager. Eiendommen består av et hovedhus med tre soverom og et frittliggende anneks.

 

Byggeplass Brønnøya

 

Huset på Brønnøya er nær ferdigstilling...Flere bilder kommer!

Huset i skogen

 

Per & Kristine bygger seg enebolig på Brønnøya i Asker. Tomten har eplehage mot sør, og utsikt mot nord. Mot vest er det sjøgløtt, og alle disse utsiktene er søkt inkorporert i et stort fellesrom med kjøkken, spiseplass og stue med hjemmekinoanlegg. Inspirasjon for planløsningen er huset i filmen Twilight, med nivåforskjeller og store vinduer som får naturen inn på alle kanter

Utomhusplan Hjelmeland

 

Planlegging av nytt utomhusområde med overdekket terrasse, naust og brygge.

Hytte Langangsfjorden

Skur Arkitekter har bistått byggherre med planlegging av hytte i Langangsfjorden. Hytta er planlagt med et åpent sosialt rom som vender seg mot utsikten og en overdekket terrasse. 3 soverom er lagt i bakkant av hytten.

kkliving

 

Skur arkitekter er blitt skribenter i kkliving! Ferskt nummer i butikken idag med mange gode tips!

Hage på Bekkestua

 

Hagen til Heidi & Rune var lite brukt, til tross for mye plass og fin utsikt. Vi hjalp dem med skisser til å utforme en ny og lun uteplass, med spiseplass og benkplass.

Skur Arkitekter

Briskebyveien 74 0259 Oslo +47 46 22 08 04 post@skurark.no

Skur Arkitekter Therese Øijord Rustad MNAL – Nettsider designet av Tracy Engelhardtsen