Studio

Studio

Samarbeidspartnere

Skur Arkitekter

SKUR Arkitekter

 

SKUR Arkitekter fokuserer på enebolig- og hyttearkitektur, og tar på seg oppdrag innen nybygg, tilbygg, påbygg og ombygninger. Vi gjør også mulighetsstudier for utvidelser, dersom du lurer på hvor mye du kan bygge ut. Vi ønsker å gjøre de beste prosjektene med flotte planløsninger, gode forhold mellom ute og inne, fine materialløsninger og en arkitektur som drar nytte av tomten og stedets kvaliteter, i forhold til hver klients behov og ønsker.

 

SKUR Arkitekter har sitt utspring i Øijord & Vihervaara Arkitekter, etablert i 2012 av Therese Ø. Rustad og Ani Vihervaara. Da Ani fikk jobb i Singapore i 2013 fortsatte Therese med nye samarbeidspartnere. I 2014 skiftet firmaet navn til SKUR Arkitekter.

Therese Øijord Rustad

Sivilarkitekt MNAL

 

Therese Ø. Rustad er utdannet ved Bergen Arkitekthøgskole i Norge, og Cooper Union i USA. Hun har en variert bakgrunn innen arkitektur og urbanisme, og har de 6 siste årene jobbet med boligprosjekter i Oslo-området.

 

Gro Tangen Solberg

Ingeniør, Byggteknikk

 

Gro er rådgivende ingeniør for bygg, og har drevet mye med konstruksjonssikkerhet i forbindelse med rehabilitering av gamle bygninger, i tillegg til prosjekt-/byggeledelse og kvalitetssikringssystemer. Hun har mer enn 30 års fartsid fra bransjen.

 

 

 

 

Briskebyveien 74 0259 Oslo +47 46 22 08 04 post@skurark.no

Skur Arkitekter Therese Øijord Rustad MNAL – Nettsider designet av Tracy Engelhardtsen